Zrinka Rožman1. Koju školu završavaš i koji su tvoji planovi poslije toga?

- Završavam Trgovačku školu Zagreb, nakon mature plan mi je zaposlit se u dućanu u kojem trenutačno imam praksu te upisati večernju za komercijalista, te nastaviti daljnje obrazovanje na fakultetu. Samo šta ću se teško odlučiti koji fakultet :)

2. Koliko vremena planiraš potrošiti na pripremanje za maturalnu večer?

- Koliko će biti potrebno, moja mama bi me najrađe 2 dana slala po svim mogućim salonima, ali možda ću potrošiti dva dana na potragu za savršenom čipkastom haljinom i cipelicama, a na frizuru,šminku, i nokte jedan dan dovoljan :)

Mislim da se netreba pretjerivati u vezi ničega i makar je maturalna poseban dan u životu nas srednjoškolaca opet treba biti umjeren i poseban u takvoj umjerenosti i ja to planiram :)

3. Što je najvažnije što si naučila tijekom srednjoškolskog obrazovanja?

- Najvažnije što sam naučila je da moraš biti sa svima dobar makar ti je netko antipatičan...klasičan primjer svačijeg života.. Također sam naučila da ne slušam druge i da radim po svojoj savjesti, tako ako bude kakav problem ta osoba se izvuče a ti budeš kriv/a za svašta. Nikada ne podcjenjujem druge, i uvjek u ljudima vidim onu njihovu 'bolju' stranu iako ju ne pokazuju.

4. Koja pjesma, film ili serija obilježila razdoblje srednje škole?

- razdoblje mog srednjoškolskog obrazovanja su obilježile serije, sitcomi, koliko god da neki ljudi općenito smatraju tako nešto glupim zapravo je i poučno te prikazuje razne ljude i njihova 'obilježja'. Nemogu izdvojiti niti jednu seriju,pjesmu ili film jer u svemu se može nać skriveno značenje ili pouka. :)Objavi na Facebooku Objavi na Twiteru

Objavljeno 08.05.2015.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika.
Kul teta

Kul curke

isabella_zg14Malena999merima_kanonymous-IreneSTARAnerminaaaVildana2bejbs

Vruća roba sa Teen385

Glazba

Ljubavni život Biebera više nikada neće biti isti! Pa zar se on to oženio? Izgleda da - DA!

Velika vijest iznenada je protutnjala svijetom slavnih i poznatih - Justin Bieber se oženio u tajnosti!

Gaming

Najpopularnija aplikacija na svijetu: igrica Pokemon GO u samo par dana zaludila svijet

Jeste li se kada poželjeli boriti, hvatati i trgovati Pokemonima u pravom svijetu? Ako je odgovor da – vjerujete, niste jedini.

Ljepota i zdravlje

Selotejp pomaže pri šminkanju – 6 načina kako ga upotrijebiti

Neki imaju talent za nanošenje sjenila, konturiranje i savršen potez eyelinerom. Za sve ostale (čitaj:nas), tu su trikovi koji spašavaju stvar.

Ljepota i zdravlje

Novi kozmetički trend: ekstenzije za obrve

'Umjetne obrve' su se pojavile prije 2 godine, a sada su postale apsolutni hit – svi žele debele obrve!

Ljepota i zdravlje

Njeguju kožu, kosu i zube: Ubaci jagode u svoju beauty rutinu

Kad pomisliš na jagode sigurno se oblizneš i u sebi kažeš 'njam' jer su jagode savršeno i najbolje ljetno voće: osvježavajuće, slatke, mirisne i fine! No, možda ne znaš da ove ljepotice u sebi kriju mnoge korisne sastojke koje možeš iskoristiti za njegu tijela, kože i kose.