Sara IlićBok ja sam Sara Ilić i dolazim iz jednog malog grada u blizini Osijeka, koji se zove Beli Manastir. Imam 18 godina, a 19 ću napuniti točno na zadnji dan mogućnosti prijave za najmaturanticu, 10.04. :)

1. KOJU ŠKOLU ZAVRŠAVAŠ I KOJI SU TVOJI PLANOVI POSLIJE TOGA?

Završavam Drugu srednju školu u Belom Manastiru, usmjerenje Hotelijersko-turistički tehničar. Planiram upisati fakultete koji možda ima veze s turizmom, a možda i ne haha. Htjela bi upisati medijsku kulturu, jer me odnos s javnošću, novinarstvo i slične teme jako zanimaju. A opet sa završenom medijskom kulturom i HTT-om možda bi se mogla zaposliti u turizmu nešto vezano uz odnose s javnošću ili slično. :)

2. KOLIKO VREMENA PLANIRAŠ POTROŠITI NA PRIPREMANJE ZA MATURALNU VEČER?

Uuuuuuuu to će vjerovatno trajati neka 2 dana haha ako ne i duže. Dan ranije nokti, par dana ranije farbanje kose, na dan maturalne večeri sminka, frizura i ostatak :D

3.ŠTO JE NAJVAŽNIJE ŠTO SI NAUČILA KROZ SREDNJOŠKOLSKO OBRAZOVANJE?

Naučila sam stvarno puno toga, pogotovo o mojoj struci. Ali najbitnije je što sam upoznala kroz razne projekte svaki ugao moga kraja, moje zlatne Baranje. Osim klasičnih stvari koji se uče u školi naučila sam jako puno o ljudima, tj o prijateljima i o ''prijateljima''. Ovo je bilo jako poučno razdoblje u mome životu, kojemu nažalost dolazi kraj.

4. KOJA PJESMA, FILM ILI SERIJA JE OBILJEŽILA RAZDOBLJE SREDNJE ŠKOLE?

Svake godine imamo nekoliko pjesama, filmova ili serija koje nam obilježavaju godine. Trenutno je to pjesma Bailando koju smo zavoljeli na maturalnom putovanju u Španjolskoj. A serije?? Definitivno Teen Wolf. Mislila sam da sam ja jedini geek u razredu koji je opsjednut s tom serijom ali na kraju nas ima puno čak i dečkiju. Tako da često sjedimo i pričamo šta se dešavalo u kojoj epizodi i napeto čekamo nastavke :)Objavi na Facebooku Objavi na Twiteru

Objavljeno 08.05.2015.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika.
Kul teta

Kul curke

andyAminaaa_dvanulajedancetiriines555AaaDusaamyy_rocksivicha345MessinWithTheKidLionaTheNightmare

Vruća roba sa Teen385

Glazba

Ljubavni život Biebera više nikada neće biti isti! Pa zar se on to oženio? Izgleda da - DA!

Velika vijest iznenada je protutnjala svijetom slavnih i poznatih - Justin Bieber se oženio u tajnosti!

Gaming

Najpopularnija aplikacija na svijetu: igrica Pokemon GO u samo par dana zaludila svijet

Jeste li se kada poželjeli boriti, hvatati i trgovati Pokemonima u pravom svijetu? Ako je odgovor da – vjerujete, niste jedini.

Ljepota i zdravlje

Selotejp pomaže pri šminkanju – 6 načina kako ga upotrijebiti

Neki imaju talent za nanošenje sjenila, konturiranje i savršen potez eyelinerom. Za sve ostale (čitaj:nas), tu su trikovi koji spašavaju stvar.

Ljepota i zdravlje

Novi kozmetički trend: ekstenzije za obrve

'Umjetne obrve' su se pojavile prije 2 godine, a sada su postale apsolutni hit – svi žele debele obrve!

Ljepota i zdravlje

Njeguju kožu, kosu i zube: Ubaci jagode u svoju beauty rutinu

Kad pomisliš na jagode sigurno se oblizneš i u sebi kažeš 'njam' jer su jagode savršeno i najbolje ljetno voće: osvježavajuće, slatke, mirisne i fine! No, možda ne znaš da ove ljepotice u sebi kriju mnoge korisne sastojke koje možeš iskoristiti za njegu tijela, kože i kose.