Anamaria CarekDobar dan, zovem se Anamaria Carek i dolazim iz Sesveta, okolica Zagreba. Završavm Ugostiteljsko-turističku školu koja se nalazi u Utrinama, te nakon srednje škole planiram upisati kineziološki fakultet u Zagrebu jer sam sportašica.

Naime, bavim se atletikom već pet godina. Vrijeme koje ću potrošiti na spremnje za maturalnu ovisi o tome hoću li si sama raditi frizuru i make up, ili ću si uštediti nešto novaca i platiti si te tretmane uređivanja. Frizerka će ipak to napraviti brže i stručnije a da izgleda mrak, dok će meni trebati podosta vrrmena! Što se tiće moga srednjoškolskog obrazovanja, najvažnije što sam naučila u protekle četri godine je kako se ponašati u svim situacijama u životu i kako postati dobar i pošten čovjek. Predmete ću staviti na stranu, jer svaki je važan i iz svakoga sam ponešto naučila. Ali ako  bi baš morala izdvojiti neki od predmeta, neka to bude njemački jezik. Smatram da je za čovjeka jako važno da govori barem jedan strani jezik! I za kraj, pjesma koja je obilježila moje školovanje i koju slušam od 2. srednje je od Beyonce- I was here.  Pjesma je odlicna i govori o zivotu.

To je bilo nešto malo o meni. Da je bilo više pitanja, mogla bi napisati čak neki esej na moju temu. He- He :)Objavi na Facebooku Objavi na Twiteru

Objavljeno 08.05.2015.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika.
Kul teta

Kul curke

ahodzi21valentinaanicbritneyxxUponThisDawningElnaaLeaa_RawRLivingDeadGirlpetra7

Vruća roba sa Teen385

Gaming

Najpopularnija aplikacija na svijetu: igrica Pokemon GO u samo par dana zaludila svijet

Jeste li se kada poželjeli boriti, hvatati i trgovati Pokemonima u pravom svijetu? Ako je odgovor da – vjerujete, niste jedini.

Ljepota i zdravlje

Selotejp pomaže pri šminkanju – 6 načina kako ga upotrijebiti

Neki imaju talent za nanošenje sjenila, konturiranje i savršen potez eyelinerom. Za sve ostale (čitaj:nas), tu su trikovi koji spašavaju stvar.

Ljepota i zdravlje

Novi kozmetički trend: ekstenzije za obrve

'Umjetne obrve' su se pojavile prije 2 godine, a sada su postale apsolutni hit – svi žele debele obrve!

Ljepota i zdravlje

Njeguju kožu, kosu i zube: Ubaci jagode u svoju beauty rutinu

Kad pomisliš na jagode sigurno se oblizneš i u sebi kažeš 'njam' jer su jagode savršeno i najbolje ljetno voće: osvježavajuće, slatke, mirisne i fine! No, možda ne znaš da ove ljepotice u sebi kriju mnoge korisne sastojke koje možeš iskoristiti za njegu tijela, kože i kose.

Ljepota i zdravlje

Nemoj ih raditi: Najčešće greške prilikom skidanja šminke

Tinejdžerska dob posebno je osjetljiva po pitanju kože lica jer se na njoj, zbog hormonalnih promjena, lakše stvaraju upalni procesi i snažnije se luči mast. Zato je jako važno da pravilno skidaš make up!