POČETNA / najmaturantica-2015

0

Sara Ilić

Bok ja sam Sara Ilić i dolazim iz jednog malog grada u blizini Osijeka, koji se zove Beli Manastir. Imam 18 godina, a 19 ću napuniti točno na zadnji dan mogućnosti prijave za najmaturanticu, 10.04.

0

Dubravka Grgurić

Zovem se Dubravka Grgurić iz Čaglina, Požega. Završavam Tehničku školu u POžegi,smjer tehničar za telekomunikacije.

0

Anamaria Carek

Dobar dan, zovem se Anamaria Carek i dolazim iz Sesveta, okolica Zagreba. Završavm Ugostiteljsko-turističku školu koja se nalazi u Utrinama, te nakon srednje škole planiram upisati kineziološki fakultet u Zagrebu jer sam sportašica.

0

Annabella Kaleb

Pozdrav, ja sam Annabella Kaleb i dolazim iz Vrgorca. Završavam ugostiteljsko-turističku školu,smjer kuhar. Moji su planovi nađi posao i osamostaliti se.

0

Ana Draganić

Završila sam Katoličku klasičnu gimnaziju s pravom javnosti u Virovitici. Nakon srednje škole planiram upisati predškolski ili rehabilitaciju jer obožavam pomagati.

0

Stella Draženović

Završavam za krojača 3 godine srednje škole, u planu mi je da odem četvrtu godinu za odjevnog tehničara u Zagrebu, a poslije toga upisati fakultet za modnog dizajnera...

0

Ivana Tarnai

Ivana Tarnai - završavam opću gimnaziju. Nakon toga bih htjela upisati fakultet - sestrinstvo ili radiološku tehnologiju.

0

Helena Aščić

Dobar dan, ja sam Helena Aščić i dolazim iz Petrinje. Završavam 4.razred opće gimnazije u Srednjoj školi u Petrinji. Daljnji planovi su mi upis na željeni fakultet a to je komunikologija

0

Ivana Ištvanović

Moje ime je Ivana Ištvanović i dolazim iz Tordinaca. To je malo mjesto pored Vinkovaca.

0

Zrinka Rožman

Završavam Trgovačku školu Zagreb, nakon mature plan mi je zaposlit se u dućanu u kojem trenutačno imam praksu te upisati večernju za komercijalista, te nastaviti daljnje obrazovanje na fakultetu. Samo šta ću se teško odlučiti koji fakultet.
Kul teta

Kul curke

PrincessAlmiraadnana10miaOneDUNDERWORLDKikiMCRpetrich6969Anna1997SamoLea

Vruća roba sa Teen385

Glazba

Ljubavni život Biebera više nikada neće biti isti! Pa zar se on to oženio? Izgleda da - DA!

Velika vijest iznenada je protutnjala svijetom slavnih i poznatih - Justin Bieber se oženio u tajnosti!

Gaming

Najpopularnija aplikacija na svijetu: igrica Pokemon GO u samo par dana zaludila svijet

Jeste li se kada poželjeli boriti, hvatati i trgovati Pokemonima u pravom svijetu? Ako je odgovor da – vjerujete, niste jedini.

Ljepota i zdravlje

Selotejp pomaže pri šminkanju – 6 načina kako ga upotrijebiti

Neki imaju talent za nanošenje sjenila, konturiranje i savršen potez eyelinerom. Za sve ostale (čitaj:nas), tu su trikovi koji spašavaju stvar.

Ljepota i zdravlje

Novi kozmetički trend: ekstenzije za obrve

'Umjetne obrve' su se pojavile prije 2 godine, a sada su postale apsolutni hit – svi žele debele obrve!

Ljepota i zdravlje

Njeguju kožu, kosu i zube: Ubaci jagode u svoju beauty rutinu

Kad pomisliš na jagode sigurno se oblizneš i u sebi kažeš 'njam' jer su jagode savršeno i najbolje ljetno voće: osvježavajuće, slatke, mirisne i fine! No, možda ne znaš da ove ljepotice u sebi kriju mnoge korisne sastojke koje možeš iskoristiti za njegu tijela, kože i kose.