POČETNA / dr-kuler

6

Koji je najbolji način da se izvuče iz 'krize'? Prokleto loš osjećaj...

Samo me zanimalo, koji je, po tebi, najbolji način da se izvuče iz tzv. "krize" odnosno osjećaja da apsolutno ništa nejde kako bi trebalo? Sve što napraviš se čini i tebi i drugima krivo... jednostavno onaj prokleto loš osjećaj.

7

Problem: U vezi sa starijom tetom - puno starijom

U velikim sam problemima. Imam 19 i ne znam ni sam kako al našao sam se u nekoj vrsti veze s ženom od 40 godina. Upoznali smo se preko neta i tako započeli druženje...

3

Sve je bilo super, a onda je iz čista mira prekinuo

Sve je bilo super, dečko je stvarno super, ali onda je iz čista mira prekinuo samnom. Rekao je da je zbog mog ponašanja u tih par dana povraćao i plakao, a to je u biti bilo zbog mojih staraca, htjeli su da prekinemo...
Kul teta

Kul curke

drhtajbarcagirl99cura_u_dilemi69t55nika4ale9xLiliiliicaIlovesomeone

Vruća roba sa Teen385

Gaming

Najpopularnija aplikacija na svijetu: igrica Pokemon GO u samo par dana zaludila svijet

Jeste li se kada poželjeli boriti, hvatati i trgovati Pokemonima u pravom svijetu? Ako je odgovor da – vjerujete, niste jedini.

Ljepota i zdravlje

Selotejp pomaže pri šminkanju – 6 načina kako ga upotrijebiti

Neki imaju talent za nanošenje sjenila, konturiranje i savršen potez eyelinerom. Za sve ostale (čitaj:nas), tu su trikovi koji spašavaju stvar.

Ljepota i zdravlje

Novi kozmetički trend: ekstenzije za obrve

'Umjetne obrve' su se pojavile prije 2 godine, a sada su postale apsolutni hit – svi žele debele obrve!

Ljepota i zdravlje

Njeguju kožu, kosu i zube: Ubaci jagode u svoju beauty rutinu

Kad pomisliš na jagode sigurno se oblizneš i u sebi kažeš 'njam' jer su jagode savršeno i najbolje ljetno voće: osvježavajuće, slatke, mirisne i fine! No, možda ne znaš da ove ljepotice u sebi kriju mnoge korisne sastojke koje možeš iskoristiti za njegu tijela, kože i kose.

Svaštara

10 savjeta koje svaka djevojka mora pročitati

Ako ih shvatimo na vrijeme i promijenimo način razmišljanja, uvelike ćemo si olakšati život. Evo što iskusnije žene poručuju mladim djevojkama!