Ne slušajte savjete žena: ne znaju ni one kome će i zašto dati broj telefona!Cure su ‘majstorice’ savjeta za dejtanje, ideja kako impresionirati emancipiranu i samosvjesnu ženu, naputaka za zdravu i uspješnu vezu, a u stanju su o tome blebetati neprestano i opet i opet i opet…Čovjek bi pomislio da znaju što pali kod komada jer ako one ne znaju – tko zna?

Ova dva lika odlučila su isprobati koliko su točno žene dobre u dijeljenju savjeta o tome kako dobiti broj telefona od nekog ‘random’ komada koji vam se svidi. Jedan bi pitao djevojke što bi sigurno upalilo kao ‘upad’ kod nje, a drugi bi onda došetao par minuta kasnije i iskoristio taj isti savjet. Dobra fora!

Je li upalilo? Naravno da nije (one koje su ipak kao pristale dati brojeve, sigurno su dale krive, znamo mi kako vi operirate)! I zato nikad ne slušajte ženske savjete!Objavi na Facebooku Objavi na Twiteru

Objavljeno 15.05.2014.


Komentiranje je jedna od privilegija registriranih korisnika.
Kul teta

Kul curke

FoodIsMyLifeWeeeeeeVenaaaaonedirectionislifeAmna1sweetS10mademoiselleNinachaa

Vruća roba sa Teen385

Glazba

Ljubavni život Biebera više nikada neće biti isti! Pa zar se on to oženio? Izgleda da - DA!

Velika vijest iznenada je protutnjala svijetom slavnih i poznatih - Justin Bieber se oženio u tajnosti!

Gaming

Najpopularnija aplikacija na svijetu: igrica Pokemon GO u samo par dana zaludila svijet

Jeste li se kada poželjeli boriti, hvatati i trgovati Pokemonima u pravom svijetu? Ako je odgovor da – vjerujete, niste jedini.

Ljepota i zdravlje

Selotejp pomaže pri šminkanju – 6 načina kako ga upotrijebiti

Neki imaju talent za nanošenje sjenila, konturiranje i savršen potez eyelinerom. Za sve ostale (čitaj:nas), tu su trikovi koji spašavaju stvar.

Ljepota i zdravlje

Novi kozmetički trend: ekstenzije za obrve

'Umjetne obrve' su se pojavile prije 2 godine, a sada su postale apsolutni hit – svi žele debele obrve!

Ljepota i zdravlje

Njeguju kožu, kosu i zube: Ubaci jagode u svoju beauty rutinu

Kad pomisliš na jagode sigurno se oblizneš i u sebi kažeš 'njam' jer su jagode savršeno i najbolje ljetno voće: osvježavajuće, slatke, mirisne i fine! No, možda ne znaš da ove ljepotice u sebi kriju mnoge korisne sastojke koje možeš iskoristiti za njegu tijela, kože i kose.